Acties De Club van 4

5 december voorbereiding

Voor we ons verzoek aan u doen, willen we ons graag even voorstellen.

Wij zijn een vriendenclubje  genaamd  de club van 4 in Den Haag. Wij zorgen ervoor via een facebook groep dat we de minima een steuntje in de rug willen geven. Kinderen vinden we heel belangrijk en we zijn daarom van mening dat ook de feestdagen voor deze groep niet vergeten mag worden.  Leuke herinneringen zijn een lichtpuntje van deze doelgroep. 

Het zou leuk zijn om hier alvast “namens Sinterklaas” iets van snoep bij te geven.

Kunnen/willen jullie ons helpen met snoepgoed etc.  We gaan voor deze groep een Sinterklaas markt op 9 november houden met behulp van AH. (Hiervoor hebben we de kleding restanten van vorig jaar gekregen) Hierdoor kunnen we ze allemaal nieuwe pieten pakken en sinterklaas mantels geven. Zodat ze met de intocht van Sinterklaas allemaal verkleed zijn.

Er zijn veel instanties waar deze leden een cadeautje kunnen krijgen, Maar wij proberen net dat beetje extra te doen om deze kids een leuke sinterklaastijd te bezorgen.

Dit is een doelgroep, die snel vergeten wordt en daardoor in de klas gepest wordt. En als wij er met u een feestje van kunnen maken, hebben we veel blije gezichtjes.

Vol verwachting klopt ons hart.

Hulp pieten Eef, Henny, Marion, Erin en Truus.

www.declubvan4.nl                                                                                                     www.facebook.com/hart53

info@declubvan4.nl                                                                                                     declubvan4@ziggo.nl

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *