Acties De Club van 4

Kerstdiner 2023

PERSOONLIJKE UITNODIGING
Lieve jij,
Graag nodig ik je/jullie uit voor ons jaarlijks kerstdiner. Dat wat vele jaren geleden bij mij thuis aan de keukentafel begon is uitgegroeid tot een prachtig diner, ondersteund door vrienden, sponsoren en vele vrijwilligers. Ook dit jaar zal het plaatsvinden op Eerste Kerstdag in de Grote Kerk in Den Haag.
Samen gaan we op deze avond zorgen loslaten. En met hoop, warmte en heel veel liefde het nieuwe jaar in. Ik wil jullie laten voelen hoezeer jullie geliefd zijn en gezien worden. Daarom is er voor jullie dit diner, geheel verzorgd door topchefs van Big Green Egg, een kledingmarkt met gratis kleding, een verrassing voor alle kinderen, en muzikale optredens. Ik ben dankbaar dat wij dit voor jullie mogen organiseren en ik hoop jullie persoonlijk te mogen ontvangen op Eerste Kerstdag.
Met lieve groet,
Iris Hond
Oprichter Iris Hond Foundation
Waar – Grote Kerk Den Haag
(Rond de Grote Kerk 12, 2513 AM Den Haag)
Wanneer – 25 december 2023
Ontvangst – 17:30-18:00
Einde – rond 20.30 uur
De doelgroep die wij benaderen zijn dak- en thuislozen en mensen in de minima. Ons doel is om mensen een avond weg te halen uit hun situatie en ze een warme avond, vol muziek en lekker eten te bieden.
Zijn erin uw omgeving cliënten, bewoners of andere die binnen de doelgroep passen? De avond is volledig kostenloos.
Reageer met graag en hoeveel personen.

Aanmelden op de club van 4 facebook groep.

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *